Arbona koristi kolačiće kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija.
Zatražite ponudu

Google Premier Partneri u 2024. godini

Objavljeno 15.3.2024. 15:36:22
Google Premier Partneri u 2024. godini
Ove godine smo dobili status Google Premier Partnera, što nas svrstava među top 3% digitalnih agencija. Taj status odražava visok kvalitet našeg rada, inovativnost i postizanje značajnih rezultata za naše klijente tokom cele prošle godine.

Šta tačno znači biti Google Premier Partner?


Biti proglašen Google Premier Partnerom nije samo titula; to je priznanje stručnosti, pouzdanosti i visokokvalitetnih rezultata koje agencija pruža svojim klijentima. Google Premier Partner status dodjeljuje se agencijama koje su pokazale odlične performanse u upravljanju kampanjama na Google Ads platformi, ostvarujući značajne rezultate za svoje klijente, uključujući rast prometa, konverzija i ROI.

Šta to znači za naše klijente?

  • Pristup naprednim alatima i tehnologijama: Kao Premier Partner, Arbona ima pristup najnovijim Googleovim alatima, beta verzijama i tehnologijama pre nego što postanu široko dostupni. To omogućuje našim klijentima prednost ispred konkurencije, implementirajući inovacije pre ostalih.
  • Stručnost i specijalizovane usluge: Sertifikovani stručnjaci u Arboni prolaze kroz redovnu edukaciju i sertifikaciju, osiguravajući da smo uvek u koraku s najnovijim trendovima i najboljim praksama u digitalnom marketingu. Ovo znanje i stručnost direktno se primenjuju na kampanje naših klijenata, optimizirajući ih za maksimalne rezultate.
  • Personalizovana podrška od Googlea: Kao Premier Partner, Arbona ima dodeljenog predstavnika u Googleu koji pruža personalizovanu podršku, savete za optimizaciju i pomoć u rešavanju problema, što znači brže i efikasnije upravljanje kampanjama za naše klijente.

Kriterijumi za sticanje Google Premier Partner statusa


Da bismo ostvarili i zadržali status Google Premier Partnera, morali smo da ispunimo stroge kriterijume koje Google postavlja. Neki od ključnih kriterijuma uključuju:
  • Performanse kampanja: Morali smo da dokažemo sposobnost generisanja značajnog rasta i ROI za naše klijente kroz Google Ads kampanje.
  • Potrošnja na oglašavanje: Iskazivali smo visok stepen aktivnosti na Google Ads platformi, upravljajući značajnim budžetima oglašavanja koji odražavaju našu sposobnost i poverenje koje klijenti imaju u nas.
  • Sertifikacije: Naš tim stručnjaka redovno prolazi kroz Google Ads sertifikacione programe, potvrđujući našu ekspertizu u različitim aspektima digitalnog oglašavanja.

Status Google Premier Partnera nije samo simbol stručnosti i pouzdanosti, već i obećanje našim klijentima da rade s agencijom koja je posvećena postizanju izvanrednih rezultata. Ovo priznanje omogućuje nam da pružimo našim klijentima jedinstvene mogućnosti, inovativne strategije i napredne digitalne marketinške usluge koje postavljaju temelje za njihov uspeh u digitalnom svetu. Zahvaljujemo se svim našim klijentima i partnerima na poverenju i podršci koja nam omogućava da postignemo i nadmašimo ove visoke standarde.
Arhiva Blog postova