Arbona koristi kolačiće kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija.
Zatražite ponudu

Kratak pregled Arboninih dostignuća

Objavljeno 30.12.2020. 15:32:54
Kratak pregled Arboninih dostignuća
Puni entuzijazma i motivacije otvorili smo vrata i zakoračili u novu 2020. godinu ne sluteći da nas čekaju brojna iznenađenja, ali i velika postignuća.

Godina u kojoj smo postavili nove ciljeve, projekte i zadatke koje želimo ostvariti nenadano nas je stavila u lockdown sa dolaskom pandemije COVID-19 koja je poharala svet.

Ali, nismo odustajali! Svatko iz svojeg “home office-a” nastavio je ulagati maksimalne napore, a samo međusobnom saradnjom i podrškom te podrškom naših klijenata koji su se takođe našli u teškoj situaciji nastavili smo ostvarivati ciljeve na obostrano zadovoljstvo.

Proširili smo naše poslovanje s novim uslugama, položili nove sertifikate, razvili vlastiti konektor, uspješno odradili 2 Online akademije digitalnog marketinga, uvršteni na Deloitte lestivici 500 najbrže rastućih tehnoloških firmi, promenili vizualni identitet i još puno stvari sa kojima smo jako ponosni i sretni!

Pogledajte naša dostignuća u novoj infografici:


Uspeli smo se i podružiti na nekoliko teambuilding-a, renovirati novu kancelariju, mnoštvo sati smo proveli u razgovoru sa našim klijentima kojima bi se ovom prilikom još jednom zahvalili na podršci u ovim za sve nas izazovnim vremenima.

Otvaramo vrata novoj 2021. godini u kojoj se nadamo da ćemo kreirati nove uspešne priče sa našim postojećim, ali i svim budućim partnerima i klijentima.

Hvala svim našim kolegama, partnerima, klijentima, prijateljima i pratiocima što su bili uz nas i puni nadanja dočekujemo 2021. godinu!
Arhiva Blog postova