Arbona koristi kolačiće kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija.
Zatražite ponudu

Novi vizualni identitet za velikih 10 godina Arbone

Objavljeno 22.10.2020. 11:10:56
Novi vizualni identitet za velikih 10 godina Arbone
Ovih dana Arbona slavi svoju prvu deceniju postojanja na tržištu. Od početne ideje i njene realizacije do današnje prepoznatljive i uspešne digitalne agencije specijalizirane za isporuku rezultata. Povodom navedene godišnjice predstavljamo naš novi vizualni identitet.Ovih dana Arbona slavi svoju prvu deceniju postojanja na tržištu. Od početne ideje i njene realizacije do današnje prepoznatljive i uspešne digitalne agencije specijalizirane za isporuku rezultata. Povodom navedene godišnjice predstavljamo naš novi vizualni identitet.

Imajući na umu veoma uspešnih prethodnih 10 godina odlučili smo zadržati ideju prethodnog vizualnog identiteta, ali ga osvežiti i učiniti lako prilagodljivim novi trendovima i potrebama tržišta.Imajući na umu veoma uspešnih prethodnih 10 godina odlučili smo zadržati ideju prethodnog vizualnog identiteta, ali ga osvežiti i učiniti lako prilagodljivim novi trendovima i potrebama tržišta.

U proteklih 10 godina dogodio se niz zapaženih rezultata i uspešnih projekata koji se i dalje ostvaruju. Arbona je danas regionalna agencija uvrštena na Deloitte lestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških firmi na području Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Veselimo se svim godinama koje su pred Arbonom. Zahvaljujemo svim zaposlenim i partnerima bez kojih ovaj jubilej ne bi bio ostvaren.U proteklih 10 godina dogodio se niz zapaženih rezultata i uspešnih projekata koji se i dalje ostvaruju. Arbona je danas regionalna agencija uvrštena na Deloitte lestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških firmi na području Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Veselimo se svim godinama koje su pred Arbonom. Zahvaljujemo svim zaposlenim i partnerima bez kojih ovaj jubilej ne bi bio ostvaren.
 
Arhiva Blog postova