Arbona koristi kolačiće kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatite kolačiće ili pročitajte više informacija.
Zatražite ponudu

Šta smo sve postigli u 2023?

Objavljeno 27.12.2023. 10:00:27
Šta smo sve postigli u 2023?
2023. je za Arbonu godina bila dinamična i uspešna, obeležena brojnim ključnim trenucima! Svaki korak koji smo preduzeli bio je usmeren ka inovacijama, unapređenju naših usluga i postizanju izvanrednih rezultata. Evo nekoliko ključnih trenutaka koji su obeležili ovu godinu:
 

1. Status Mailchimp partnera

Ovo postignuće predstavlja značajan korak u našem putu ka digitalnoj izvrsnosti. Pored pristupa ekskluzivnim resursima i podršci, status Mailchimp Pro Partnera omogućava nam unapređenje strategija e-mail marketinga, podižući standarde usluge na viši nivo.

 

2. Arbona Day 2023

U maju smo organizovali Arbona Day, dvodnevni događaj u Novalji, koji je bio izvanredna prilika za produktivnu razmenu ideja i iskustava sa našim klijentima. Ove godine smo se fokusirali na teme koje su trenutno relevantne u digitalnom marketingu, pružajući klijentima sveže informacije o najnovijim trendovima i strategijama. Naravno, zabavljali smo se na žurci koja je usledila nakon zvaničnog dela događaja!


 

3. Novi Arbona video

Početkom godine smo uspešno završili produkciju našeg najnovijeg promo videa, koji vam pruža uvid u naše kancelarije i omogućava vam da upoznate ljude koji stoje iza postignuća Arbone. Snimanje ovog videa bilo je fantastično iskustvo koje je okupilo naše timove s različitih lokacija. Finalni rezultat ne samo što prikazuje dinamičnost našeg tima, već i ističe kreativnost koja nas pokreće u svakodnevnom radu.

https://youtu.be/AeC1m1IQTqQ

4. Edukacija: Akademija digitalnog marketinga i SEO ebook

U toku 2023. godine, uspešno smo organizovali dve online Akademije digitalnog marketinga. Arbonina Akademija predstavlja izvanrednu priliku za obrazovanje na ključnim poljima digitalnog marketinga, namenjenu kako onima koji tek započinju svoju karijeru, tako i stručnjacima u industriji koji žele unaprediti svoje znanje o aktuelnim trendovima. Kroz module Akademije, polaznici su stekli ne samo teorijska znanja, već i praktične veštine koje su odmah primenljive u stvarnom svetu.
Pored organizacije Akademije, predstavili smo i najnoviji dodatak Arboninoj biblioteci - besplatan ebook pod nazivom "Ultimativni SEO vodič za 2024."

Akademija i biblioteka čine deo naše misije da obrazujemo i osnažimo sledeću generaciju stručnjaka za digitalni marketing.

 

5. GA4 i Google AI Event u Beogradu

Naš događaj "GA4 i Google AI" u Beogradu imao je značajan uticaj, ne samo zbog velikog broja zainteresovanih, već i zbog izuzetnih prezentacija i interakcije sa učesnicima. Tokom događaja, razgovarali smo o ključnoj ulozi Google Analytics 4 u poslovanju i kako pažljivo praćenje analitičkih podataka može direktno doprineti konkretnim rezultatima u oblasti marketinga. Dodatno, naglasili smo strategije poslovnog rasta uz pomoć veštačke inteligencije u okviru Google Ads-a, pružajući praktične primere i studije slučaja kako bi učesnici stekli uvid u praktičnu primenjivost ovih strategija.

 

 

6. Google CEE Agency Summit u Varšavi

Arbonino učešće na ovom ekskluzivnom Google događaju, gde su se okupile neke od najboljih agencija iz Srednje i Istočne Evrope, predstavljalo je izuzetnu inspiraciju za planiranje rada i poslovanja u narednom periodu. Google-ovi predavači su nam pružili dublji uvid u nove tehnologije i strategije koje će oblikovati blisku budućnost naše industrije. Ova iskustva su nam omogućila da steknemo dragocene informacije o trendovima i inovacijama, pružajući nam resurse i perspektive koje će nam pomoći da ostanemo ispred u dinamičnom okruženju digitalnog marketinga.

 

7. Konferencije, radionice i webinari

Tokom godine smo aktivno učestvovali na brojnim konferencijama širom Hrvatske i Evrope, isticanjem na događajima poput BrightonSEO u Ujedinjenom Kraljevstvu, VRM Days u Opatiji i Superweek - European Analytics Summit u Mađarskoj.

Pored prisustva konferencijama, organizovali smo niz vebinara i radionica. Kroz naše besplatne vebinare tokom 2023. godine, obradili smo teme kao što su TikTok, Google Analytics 4 i planiranje kampanja za Black Friday. Dodatno, posetili smo i Fakultet organizacije i informatike, gde smo studentima priredili praktičnu radionicu o Google Ads-u. Ove inicijative odražavaju našu predanost deljenju znanja i veština, što su temeljne vrednosti naše kompanije.




Ovi uspesi predstavljaju odličnu motivaciju da nastavimo s podizanjem standarda u industriji i pružanjem još kvalitetnijih usluga našim klijentima i partnerima u 2024. godini!
Arhiva Blog postova